Pedralbes Centre Contacte CATALÀ CASTELLANO ENGLISH FacebookTwitter FoursquareInstagramYou TubeGoogle Plus parkingwifi
El Centre

Informació
Història i valors
Distincions
Moda
Sol·licitud de local
Envia'ns el teu CV
Localització
Contacte
De dilluns a dissabte
de 10 a 21 h
Diumenge tancat
EL CENTRE

Història i valors
Pedralbes Centre és un centre comercial amb personalitat pròpia que combina marques prestigioses internacionals i autòctones.
 

L'esperit de Pedralbes Centre va néixer al cor del Passeig de Gràcia. En aquest exclusiu punt de Barcelona, es va erigir el primer centre comercial de la ciutat: el Bulevard Rosa. Obert per l'empresari Enric Vives, va ser primer gran punt de trobada per als amants de la moda més innovadora.

Uns anys després de l'aparició del primer Bulevard Rosa al Passeig de Gràcia, se'n va decidir ubicar una rèplica al barri de les Corts. El lloc triat va ser l'edifici del Dau de Diagonal 615, propietat d'Immobiliària Colonial SOCIMI, SA.. La propietat va decidir gestionar l'espai de manera indirecta i aquesta idea va ser l'inici del que avui és Pedralbes Centre.

Sota la direcció de Ratt Fenech, el centre comercial va consolidar-se com el centre de moda alternatiu i 'trendy' de Barcelona.

Poc temps després de la seva inauguració, el Bulevard Rosa de les Corts va canviar el nom i la cara i es va convertir en Pedralbes Centre, ja amb gestió directa de la propietat, Immobiliària Colonial.

La imatge corporativa va viatjar del rosa al negre, però el centre comercial va mantenir -i segueix mantenint- aquell esperit innovador i suggerent que el va veure néixer.

El 2007, es va fer la reforma integral d'interiorisme i imatge, de la mà de l'arquitecte Octavi Mestre, que l'ha convertit en un dels centres més exclusius de la ciutat comtal.

Actualment, Pedralbes Centre és un centre comercial amb personalitat pròpia que combina marques prestigioses internacionals i autòctones. Nespresso, Mango, Zara Home o Tous (la primera botiga d'aquesta joieria a Barcelona va obrir a Pedralbes Centre) comparteixen espai amb comerços barcelonins i amb una oferta gastronòmica que no es troba a la resta de centres comercials.

En definitiva, el centre té un caliu propi i una personalitat única.