Pedralbes Centre Contacte CATALÀ CASTELLANO ENGLISH FacebookTwitter FoursquareInstagramYou TubeGoogle Plus parkingwifi
Pedralbes Centre
Notícies

Informació del Centre comercial15 de Maig de 2014

Pedralbfest, les imatges


El 14 de maig, Pedralbes Centre va celebrar el seu 25 aniversari amb una jornada espectacular. Durant tot el dia, hi va haver promocions comercials i les botigues del centre van sortir al carrer per celebrar l'efemèride.

 

Pedralbes Centre es va transformar en una gran màquina del temps, on es van veure representats diferents estils de música, art, tendències i moda des de 1989 fins a l'actualitat. En aquest marc, els clients van ser protagonistes d'una festa en la qual es va repassar tota la trajectòria d'un dels primers centres comercials de Barcelona.

 

A les 12h, es va desenvolupar l'acte més institucional, en què l'alcalde de la ciutat, Xavier Trias, i la gerent del centre comercial, Ratt Fenech, entre d'altres autoritats, van premiar les botigues que porten 25 anys al centre comercial: Òptica, Majoral, Tous, Primer Plano, Lindsey, Mango, New Look, Tascón, Sacha, Furest, Ítems d'Ho, Sacha i Simorra.

 

Després d'aquest acte, el centre va viure una autèntica festa amb la presència, entre d'altres, de José Corbacho, Itziar Castro, Beth, Brianda Fitz James, Mr K!, Sheila Weaver and the Weavers i Wooky + Videocratz.
<< Tornar al llistat