Pedralbes Centre Contacte CATALÀ CASTELLANO ENGLISH FacebookTwitter FoursquareInstagramYou TubeGoogle Plus parkingwifi
Pedralbes Centre
Notícies

Informació del Centre comercial19 de Maig de 2018

TALLERS DE COMUNICACIÓ EFECTIVA – GESTIÓ D’EMOCIONS


 


Dates i horaris:


Dissabte 19 de maig d'11:30 -13:00h
Dilluns 21 de maig d'11:30-13:00h
 
 
Preus: 1 taller: 20€ + d'un taller a 15€/un
 
 
Lloc: Planta -2 de PEDRALBES CENTRE (Av. Diagonal, 609-615, 08028 Barcelona) - www.pedralbescentre.com
 
Reserveu la vostra plaça escrivint a:  hplavila@gmail.com  indicant nom, cognoms i telèfon, taller escollit i data.  També es poden fer les reserves directament al punt d'informació de Pedralbes Centre. 


TALLERS
 

 

DISSABTE – Taller pràctic; Aprendre a parlar en públic. 19 de maig 
 
COMUNICAR SEGURETAT & ACTUAR PELS CANVIS 
 
Com són les meves presentacions en públic? Què puc fer per presentar-les més tranquil·lament? Com puc millorar la seva exposició i sentir-me bé? 
 
El resultat que s’obté és una millor confiança a l’hora de presentar en públic, de vendre el teu producte, de gestionar el teu equip, millorant alhora la qualitat del teu lideratge i de les relacions tan laborals com personals.

DILLUNS – Xerrada pràctica; Comunicació creativa: relacions personals i professionals, gestió creativa i assertiva pels conflictes. 21 de maig


Som coherents amb el que pensem diem i fem? Quin és el millor comportament que haig de tenir per viure i entendre millor les situacions? Com em comunico amb les meves relacions? Quines solucions puc aportar als conflictes? 
 
Aprendre a observar, a escoltar, a conèixer millor les habilitats de l’assertivitat, abans de comunicar. Crear solucions adients a cada conflicte, fomentar l’autoestima, les habilitats personals de tot un equip, una major flexibilitat en les noves situacions, consciència en la comunicació personal i la de l’equip, són els objectius d’aquestes sessions en comunicació i gestió d’equips.

 


 
 

 


 


<< Tornar al llistat