Pedralbes Centre Contacte CATALÀ CASTELLANO ENGLISH FacebookTwitter FoursquareInstagramYou TubeGoogle Plus parkingwifi
Pedralbes Centre
Notícies

Informació del Centre comercial26 d'Agost de 2013

Noves obertures a Pedralbes Centre


Pedralbes Centre segueix convertint el seu centre comercial en un espai còmode, alternatiu i saludable. En la seva línia de qualitat i estil de vida sa, el centre comercial està treballant en tres noves obertures: Little and Cool, Flow i el nou gimnàs 24 hores AnyTime Fitness.

 


Little and Cool, que ja es trobava al centre comercial, canvia de local -tot i que segueix a la Planta A- i amplia el seu espai amb Little and Cool Gourmet. La filosofia de la botiga, adreçada al món dels nadons i els nens petits, es resumeix en la idea que els productes sans també poden ser bons.

 

L’espai gourmet de Little and Cool, doncs, ofereix productes frescos, saludables i de qualitat, però sempre bons i agradables al gust en un espai ampli i còmode per passejar. La idea és que a l’hora que els pares i els nens trien els productes habituals de la botiga, tinguin un espai per esmorzar, berenar o menjar sa i ecològic.

 

Els productes de Little and Cool Gourmet són cent per cent ecològics i amb una àmplia oferta sense gluten, sense lactosa o per a ‘vegans’.

 

Per la seva banda, Flow és també a la Planta A i ofereix una gama de productes pensats per fer la vida més fàcil al client. L’oferta de Flow es resumeix en una frase ‘disseny per al benestar’. Tot el que es pot trobar en aquesta botiga està triat i seleccionat per ajudar el client a viure una vida més plena i relaxada.
Tots els productes són naturals i inclouen des de marques conegudes -Lampe Berger, Crabtree & Evelyn, Durance, Bambú, Florame, Pranaramom- fins a una línia de papereria artesanal de Nature, Art o Texture.

 

Entre aquests, hi ha olis essencials i difusors d’aromes vinculats a l’aromateràpia, papereria natural i innovadora, el parament de Bambú de decoració o peces dedicades a la jardineria.

 

A més, Flow incorpora una selecció de roba ‘timeless’, que permet al consumidor sentir-se confortable en qualsevol instant.

 

Mentrestant, AnyTime Fitness, l'obertura del qual està programada per al 30 de setembre, és una de les majores revolucions del centre comercial. Amb l'arribada d'aquest espai, obert les 24 hores del dia i els set dies de la setmana, no hi haurà excuses per als qui diuen no tenir temps de fer exercici. 

 

Els interessats poden aconseguir informació del gimnàs cada dia a l'entrada principal de Pedralbes Centre o a la web d'AnyTime Fitness Barcelona.


<< Tornar al llistat