Pedralbes Centre Contacte CATALÀ CASTELLANO ENGLISH FacebookTwitter FoursquareInstagramYou TubeGoogle Plus parkingwifi
Botigues

Plànol
Cercador


Paraula a cercar


Visita Virtual
Distribució

Plantes


Planta +1
Planta   0
Planta -1
Planta -2Planta D
Planta C
Planta B
Planta A
ParkingPlanta -2 - Local A1

#03 TXELL MIRAS, JOSEP ABRIL I MIRIAM PONSA

MODA DONA  ·  MODA HOME  ·  COMPLEMENTS  ·  COMERÇ ESPECIALITZATUna aliança atípica dins el sector de la moda. Els dissenyadors Josep Abril, Miriam Ponsa i Txell Miras han tornat a unir esforços per a donar sortida a les seves col·leccions a partir de diferents punts de venda en comú.

 

 

Després de l'expèriència compartida al Rec.0 d'igualada i a la botiga Projecte#01 al barri parisí de Le Marais, el febrer de 2016 obrien a l'Eixample barceloní NU#02, una botiga que preten convertir-se en un referent dins el sector del disseny d'autor creat i fabricat a Barcelona.

 

 

A partir de desembre de 2016 passen a ampliar l'oferta de Pedralbes Centre amb la intenció de fer arribar les seves col·leccions, dues de dona i una d'home. Josep Abril, Miriam Ponsa i Txell Miras compten amb nombrosos reconeixements nacionals i interncacionals. Tots tres han estat guardonats en alguna ocasió amb el premi a la millor col·lecció de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. 

 

PASTISSERIA BUBÓ PERRUQUERIA NEW LOOK TAILOR & CO NAIL BAR 2U|TOYOU BOTO&CO CASA VIVA LA LLIBRERIA DIDACMANIA Mútua General de Catalunya (Espai Mútua) FLOW L´ÒPTICA DEL BULEVARD NEW BODY CONCEPT MAJORAL PIRULAS PLAISIRS DU VIN ANYTIME FITNESS AGNÈS ÈSTRO Local disponible FRANKFURT DIAGONAL SACHA PERFUMERIA JÚLIA JAVIER SIMORRA LINDSEY MANDONI SIETE BESOS SUEÑOS NEGROS TASCÓN TOUS VIENA SIETE BESOS TIMBERLAND STORE BE CLARKS VERDE ESMERALDA ZARA HOME FUREST MUSSOL FUREST ZARA HOME NESPRESSO