Pedralbes Centre Contacte CATALÀ CASTELLANO ENGLISH FacebookTwitter FoursquareInstagramYou TubeGoogle Plus parkingwifi
Botigues

Plànol
Cercador


Paraula a cercar


Visita Virtual
Distribució

Plantes


Planta +1
Planta   0
Planta -1
Planta -2Planta D
Planta C
Planta B
Planta A
ParkingPlanta -1 - Local B3

IVKO

MODA DONAIVKO woman s'especialitza en vestir i crear roba teixida i tricotada de primera categoria combinant una artesania excepcional amb la més moderna tecnologia de treball de punt. Utilitzem només la tela més delicada i fibres naturals en produïr una exquisita selecció de moda disenyada per a una dona moderna i independent.

 

La nostra història d'èxit comença al 1986 cuan Danica Komnenic va obrir un petit taller de treball de punt a Sarajevo, en aquells temps Iugoslàvia. L'agilitat i deboció de Danica no van veure obstacles en el món socialista dominat per homes. Durant els anys 1990 la seva producció es va traslladar a Belgrat, Sèrbia, on la seva feina es va convertir en la marca completament plumada.

 

Avui dia, IVKO woman es la marca distribuida globalment a Europa i Estats Units. Reiterada satisfacció dels nostres clients i alabances en les exposicions industrials mundials parlen del nostre conte d'innovació i èxit. Pot ser, per el fet de que nosaltres encara produïm amb la mateixa passió com fa tres decàdes enrere. En comptes d'endevinar quin pot ser el nou "trend" a la moda, nosaltres deixem desenvolupar els nostres productes de manera natural y "orgànica".

 

A demés, estem orgullosos del nostre disseny que ens distingeix d'entre d'altres. Cada detall de la línea de moda de IVKO parla una llengua única visual basada en forma, textura i color. Amb destressa de crear una imatge poderosa y eterna el nostre equip de disseny tracta cualsevol roba com un llenç a punt d'explorar.

 

Per acabar, creiem que aquesta meticulosa atenció per els detalls reflexa la nostra ventatge més important: la dona de sota la nostra roba. Curiós i obert esperit ofereix a la nostra dama ull per excepcional i únic. La dedicació i el amor que va amb cada jaqueta de punt, jersei o abric llancen nova llum cada cop que ella l'utilitza. IVKO proveeix aquest aspecte adicional recollit en el món d'emocions escrites a mà.

 

PASTISSERIA BUBÓ PERRUQUERIA NEW LOOK TAILOR & CO ITEMS D´HO SANORI NAIL BAR 2U|TOYOU BOTO&CO CASA VIVA LA LLIBRERIA DIDACMANIA Mútua General de Catalunya (Espai Mútua) FLOW L´ÒPTICA DEL BULEVARD NEW BODY CONCEPT MAJORAL PIRULAS PLAISIRS DU VIN PRIMER PLANO CELOBERT ANYTIME FITNESS AGNÈS ESPAI BLANC / CEREAL FREAK ÈSTRO IRREVERENT BRANDS Local disponible FRANKFURT DIAGONAL SACHA PERFUMERIA JÚLIA JAVIER SIMORRA LINDSEY MANDONI SIETE BESOS SUEÑOS NEGROS TASCÓN TOUS VIENA TIMBERLAND STORE MANGO BE CLARKS VERDE ESMERALDA ZARA HOME FUREST MUSSOL FUREST CRÊPELOVERS ZARA HOME NESPRESSO